viernes, 27 de marzo de 2020

ESCOLA CANTA

Bon dia...torna de nou la pluja, però no passa res! Hui cantarem de nou les cançons que ja hem aprés a les sessions de cor de l'ESCOLA CANTA.
Primer de tot com sempre fem a classe anem a escalfar el cos i la nostra veu per a poder cantar en les condicions òptimes.

Buenos días...vuelve de nuevo la lluvia, pero no pasa nada! Hoy cantaremos las canciones que ya hemos aprendido en las sesiones de coro de l'ESCOLA CANTA.
Primero, como siempre hacemos en clase vamos a calentar el cuerpo y la nuestra voz para poder cantar en las condiciones óptimas.

Pasos:
  1. Fem cercles cap arrere amb els muscles / Hacemos círculos hacia detrás con los hombros.
  2. Fem cercles cap a davant amb els muscles / Hacemos círculos hacia delante con los hombros.
  3. Pujem i baixem els muscles / Subimos y bajamos los hombros.
  4. Rotem el cap, primer en un sentit i després en l'altre / Rotamos la cabeza, primero hacia un sentido y después hacia el otro.
  5. Diem "SI" "NO" amb el cap / Decimos "SI" "NO" con la cabeza.
  6. Fem un massatge per tota la cara amb els dits / Hacemos un masaje por toda al cara con los dedos.
  7. Omplim la boca d'aire i el fem circular amunt, avall, a dreta, a esquerra... / Llenamos la boca de aire y lo hacemos circular arriba, abajo, hacia la derecha, hacia la izquierda.
  8. Simulem mastegar 1 xiclet, 2 xiclets, 3, 4, i 5, ara 4, 3, 2 i l'últim el llancem a la paperera / Simulamos masticar 1 chicle, 2 chicles, 3, 4, y 5, ahora 4, 3, 2 y el último lo lanzámos a la papelera.
Perfecte, ara anem a escalfar la veu, seguint aquest video, és important que en el moment que notes molèsties pares de cantar.
Perfecto, ahora vamos a calentar la voz, siguiendo este video, es importante que en el momento que notes molestias pares de cantar.


Ja tenim el cos i la veu preparada, així que anem a per la feina, recordant les cançons apreses de l'ESCOLA CANTA.
Ya tenemos el cuerpo y la voz preparada, así que vamos a trabajar, recordando las canciones aprendidas de l'ESCOLA CANTA.

1. OBERTURA - SALVEU EL MÓN
 


2. REAGGE - MARS DE PLÀSTIC
 



3. ROCK - PLANTA UN ARBRE
 

4. SKA - PLANETA BICICLETA
 


MOLT BÉ!! La pròxima setmana ens centrarem en la cançó 5, un SOUL tiulat "AIXÒ ES POT CANVIAR".
MUY BIEN!! La próxima semana nos centraremos en la canción 5, un SOUL titulado "AIXÒ ES POT CANVIAR".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SESSIÓ D'ESTIMULACIÓ MULTISENSORIAL - 9 DE JUNY

A LES 12:00 CLICAR ACÍ PER A LA VIDEOCONFERÈNCIA Bon dia, la sessió d'Estimulació Multisensorial tindrà dues parts: Un conte sensot...