viernes, 3 de abril de 2020

ESCOLA CANTA 03/04

Hola bon dia!! Últim divendres abans de les vacances de Pasqua. I continuem amb el projecte de l'ESCOLA CANTA, aprenent les dos últimes cançons de l'obra.
Primer de tot com sempre fem a classe anem a escalfar el cos i la nostra veu per a poder cantar en les condicions òptimes.

¡¡Hola buenos días!!Último viernes antes de las vacaciones de Pascua. Y continuamos con el proyecto de l'ESCOLA CANTA, aprendiendo las dos últimas canciones de la obra.
 Primero, como siempre hacemos en clase vamos a calentar el cuerpo y la nuestra voz para poder cantar en las condiciones óptimas.

Pasos:

  1. Fem cercles cap arrere amb els muscles / Hacemos círculos hacia detrás con los hombros.
  2. Fem cercles cap a davant amb els muscles / Hacemos círculos hacia delante con los hombros.
  3. Pujem i baixem els muscles / Subimos y bajamos los hombros.
  4. Rotem el cap, primer en un sentit i després en l'altre / Rotamos la cabeza, primero hacia un sentido y después hacia el otro.
  5. Diem "SI" "NO" amb el cap / Decimos "SI" "NO" con la cabeza.
  6. Fem un massatge per tota la cara amb els dits / Hacemos un masaje por toda al cara con los dedos.
  7. Omplim la boca d'aire i el fem circular amunt, avall, a dreta, a esquerra... / Llenamos la boca de aire y lo hacemos circular arriba, abajo, hacia la derecha, hacia la izquierda.
  8. Simulem mastegar 1 xiclet, 2 xiclets, 3, 4, i 5, ara 4, 3, 2 i l'últim el llancem a la paperera / Simulamos masticar 1 chicle, 2 chicles, 3, 4, y 5, ahora 4, 3, 2 y el último lo lanzámos a la papelera.
Perfecte, ara anem a escalfar la veu, seguint aquest video, és important que en el moment que notes molèsties pares de cantar.
Perfecto, ahora vamos a calentar la voz, siguiendo este video, es importante que en el momento que notes molestias pares de cantar.





Per a les següents cançons és important, primer de tot llegir la lletra amb cura. Una vegada treballada la lletra podrem escoltar-les i practicar-les.
Para las siguientes canciones es importante, primero de todo leer la letra con detenimiento. Una vez trabajada la letra podremos escucharlas y practicarlas.

5. SOUL - AIXÒ ES POT CANVIAR



6. HIMNE - EL COR DE LA TERRA 





La idea és que en el concert ELS PARES I MARES APRENGUEN I CANTEN TAMBÉ LA TORNADA DE L'HIMNE, per tal de fer un autèntic i potenent COR DE LA TERRA.
La idea es que en concierto LOS PADRES Y MADRES SE APRENDAN TAMIÉN Y CANTEN EL ESTRIBILLO DEL HIMNO, para hacer un auténtico y potente COR DE LA TERRA. 

QUE LA MÚSICA NO PARE!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SESSIÓ D'ESTIMULACIÓ MULTISENSORIAL - 9 DE JUNY

A LES 12:00 CLICAR ACÍ PER A LA VIDEOCONFERÈNCIA Bon dia, la sessió d'Estimulació Multisensorial tindrà dues parts: Un conte sensot...