lunes, 27 de abril de 2020

ROMANÇ DEL PENYAL

BON DIA!! Com esteu? Ja pareix que la primavera arranca ben forta amb aquest sol que comença a picar i les muntanyes plenes de vida que tenim.
Hui vos presente unes activitats que ens proposen des d'Escola Valenciana al seu web https://escolavalenciana.org/web/escolaacasa/

Es tracta del ROMANÇ DEL PENYAL de Paco Muñoz, un cantautor valencià que ha cantat moltes vegades als xiquets i xiquetes de les nostres terres.
El Romanç parla de l'estima entre dos les nostres muntanyes i altres indrets més significatius i l'alegria de les seues amigues del voltant en assabentar-se del futur casament.

Vos deixe la lletra, la cançó del romanç, uns aclariments sobre els indrets i muntanyes que nomena i una activitat per als més valents!!

BUENOS DÍAS!! Cómo estáis? Ya pare que la primavera arranca muy fuerte con este sol que empieza a picar y las montañas llenas de vida que tenemos.

Hoy os presento unas actividades que nos proponen desde Escuela Valenciana en su web https://escolavalenciana.org/web/escolaacasa/


Se trata del ROMANÇ DEL PENYAL de Paco Muñoz, un cantautor valenciano que ha cantado muchas veces a los niños y niñas de nuestras tierras.
El Romanç habla del aprecio entre dos nuestras montañas y otros lugares más significativos y la alegría de sus amigas del alrededor al enterarse del futuro casamiento.

Os dejo la letra, la canción del romance, unas aclaraciones sobre los lugares y montañas que nombra y una actividad para los más valientes!!


ROMANÇ DEL PENYAL


Lletra /  Letra



Muntanyes i indrets que es nomenen al romanç!
Montañas y lugares que se nombran en el romanç!



Activitat per a valents!
Actividad para valientes!




QUE LA MÚSICA NO PARE!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SESSIÓ D'ESTIMULACIÓ MULTISENSORIAL - 9 DE JUNY

A LES 12:00 CLICAR ACÍ PER A LA VIDEOCONFERÈNCIA Bon dia, la sessió d'Estimulació Multisensorial tindrà dues parts: Un conte sensot...