lunes, 23 de marzo de 2020

VOLEI II - EF INCLUSIVA A L'HORTA MAJOR

Bon dia, arranquem la segona setmana de confinament a casa.

Recordeu que el moviment corporal és molt important per mantenir o millorar la salut i la qualitat de vida de les persones i en aquests dies, que restem a casa, és més important que mai moure'ns.


Desde l'àrea d'Educació Física donarem per finalitzada la UUDD de VOLEI amb els 3 alumnes que realitzen EF inclusiva al CEIP Horta Major, però no sense realitzar abans aquestes activitats divertides que propose a continuació:

CHALLENGE: A continuació us propose un repte per a realitzar en casa. Per a poder portar-lo a terme, com l'altre dia, únicament us farà falta un globus i ganes de passar-ho bé:

1. Escalfament:
Amb el globus unflat i assegut a terra realitza 10 tocs de dits dalt del cap, sense que caiga a terra.

2. Part principal:
Practica "el passe" colpejant 10 vegades el globus contra la paret sense que caiga
Practica "la seqüència del volei" realitzant els 4 colpejos que has après de forma consecutiva. És a dir: Primer "el servei", després "el colp d'avantbraç", després el "el toc de dits", i finalment, "el remat".Practica-ho un total de 10 vegades.


3. Tornada a la calma:
Assegut, colpeja suaument el globus contra la paret 20 vegades.

CHALLENGE FINAL: Explica i practica tot el que has après sobre el volei a un o varios membres de la casa. Segur que passeu una bona estona en família. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

SESSIÓ D'ESTIMULACIÓ MULTISENSORIAL - 9 DE JUNY

A LES 12:00 CLICAR ACÍ PER A LA VIDEOCONFERÈNCIA Bon dia, la sessió d'Estimulació Multisensorial tindrà dues parts: Un conte sensot...